Vi søger dig der har god erfaring med arousal!

Profilbillede
dato

Er du en engageret pædagog med erfaring i at skabe meningsfulde relationer og støtte børn med særlige behov? Har du lyst til at være sammen med ham et par gange om måneden i weekenderne? Så se her!

Vi søger en omsorgsfuld pædagog til at støtte en livlig og energisk 4-årig dreng med atypisk autisme og ADHD i Allerød. 
Som hans støtteperson vil du bidrage til hans trivsel og udvikling gennem fysiske aktiviteter og følelsesmæssig regulering.

Drengens behov: 
Drengen elsker at udforske verden gennem fysiske aktiviteter såsom at cykle, gå tur, komme på legepladser osv. Han holder også af at lege med sværd og biler. 

I aktiviteterne har han brug for støtte til at regulere sine følelser og undgå overstimulering. Hans ADHD er tydelig, og han snakker rigtig meget. 
Han er god til at opbygge relationer, og han bruger tid og energi på det. Han har behov for hjælp til at komme på toilettet.

Om dig: 
Vi leder efter en engageret pædagog, der er villig til at investere tid og energi i at opbygge en stabil og langsigtet relation til drengen. 
Din evne til at aflæse hans behov og reagere proaktivt på hans signaler er afgørende. 
Erfaring med autisme og ADHD er en fordel, men vigtigst er det, at du har en naturlig fornemmelse for at skabe trygge rammer og støtte ham i at regulere sine følelser.

Arbejdstid: 
6 timer om måneden 

Lørdag eller søndag hver 2. weekend kl. 10 - 13 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler Christensen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (1-3 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032511

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet