Social og sundhedshjælper med hjertet på rette sted søges til aftenvagt på Engholm plejecenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hyggeligt og charmerende plejecenter 

Om stillingen
Vi søger pr. 1. juni 2024 eller efter aftale en social og sundhedshjælper med en stærk faglig profil og hjertet på rette sted til fast aftenvagt. 

Stillingen er på 37 timer ugentligt med arbejde hver 2. weekend om aftenen i fast 5-2 rul, og de resterende timer planlægges som udgangspunkt i dagtimerne. Ønsker du ansættelse på færre timer er dette også en mulighed. 

Om os
Engholm er et af Allerød Kommunes i alt 5 plejecentre og danner rammen for 45 somatiske plejeboliger, der er opdelt i 3 grupper med 15 boliger i hver. 

Vi kan tilbyde dette og meget mere: 

 • En arbejdsplads, hvor alt hvad vi gør, er med udgangspunkt i kerneopgaven med beboeren i centrum. Et sted, hvor du har handlefrihed under ansvar.
 • Tilknytning til én af vores afdelinger, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger skal sikre, at vores beboere og deres pårørende oplever, at Engholm er et sted med en åben og imødekommende ånd, hvor det er trygt og rart at bo.
 • Et tværfagligt team af omsorgsfulde og medansvarlige kolleger med forskellig faglig baggrund, som hver især brænder for deres arbejde. 
 • En arbejdsplads med humor og god energi med et fælles fokus på eget ansvar for det gode arbejdsmiljø.
 • Mulighed for personlig såvel som faglig kompetenceudvikling

Vi forventer følgende og en del mere: 

 • Du skal være uddannet social og sundhedshjælper eller have mere end 3 års erfaring.
 • Du besidder en høj faglighed, hvor du fysisk, psykisk og socialt støtter op om vores beboere og deres individuelle liv. 
 • Du trives med at dine arbejdsopgaver veksler mellem selvstændighed og samarbejde.
 • Du har en glad, udadvendt og humoristisk tilgang til arbejdet. 
 • Du er empatisk og omsorgsfuld i dit samarbejde med beboerne og pårørende. 
 • Du bidrager til et positivt samarbejde med vores beboere, deres pårørende og dine kolleger gennem en respektfuld og ligeværdig kommunikation.
 • Du taler og skriver dansk på et forståeligt niveau. 
 • Du skal være fortrolig med IT – gerne med kendskab til CURA, og ellers sørger vi for grundig oplæring. 

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte plejecenterleder Jannie L. Jensen på 23292992, hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen. Du er også mere end velkommen til at komme forbi os til et uforpligtende besøg.
Du søger stillingen elektronisk via linket i annoncen senest d. 3. 27. april 2024. Dokumentation for eventuel tidligere erfaring, CV og andre relevante bilag uploader du separat sammen med din ansøgning. Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne. Her kan du læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.
Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.
Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.
Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Allerød Kommune, Rådhusparken 58, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030740

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet