Salgsassistent søges til Værløse Svømmehal, Billet og Café

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af en aktiv og livlig arbejdsplads med familier, motionister, foreninger, fødselsdage, wellness og events. Vi søger nemlig endnu en glad kollega til at sælge billetter, varer, mad og drikke i vores åbningstid, der er hele 360 dage om året.

Hvis du kunne tænke dig at ekspedere og servicere i et miljø med offentlige badegæster og foreningssvømmere, søger vi dig, der gerne vil arbejde 32 timer om ugen og kan starte pr. 1. august 2023. Timerne fordeler sig over svømmehallens åbningstider inkl. én weekend pr. måned.


Vi lægger vægt på, at du:

  • trives med kontakten til mennesker og kan udtrykke dig tydeligt og forståeligt til de mange forskellige brugere ung som gammel.
  • er smilende og imødekommende, så brugerne får en god helhedsoplevelse fra de kommer, til de går.
  • har erfaring med ekspeditioner i en butik eller café, hvor der hele tiden skal være pænt, ryddeligt og rent inkl. rengøring efter lukketid.
  • er stabil, engageret og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne.
  • samarbejder positiv i vores interne miljø og arbejder struktureret ud fra givne retningslinjer og ordensregler, da der er mange kolleger om det samme arbejde.


Øvrige forventninger

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og modent, samt at du er i stand til at etablere en positiv kontakt til såvel svømmehallens brugere som kollegaer. Der vil også være brug for, at du kan tage over for den ansvarlige kollega i ferier og i øvrigt være sparringspartner. Endvidere er der behov for stor fleksibilitet, da arbejdsopgaverne er mangfoldige og ikke altid kan forudsiges.


Løn og ansættelse

Stillingen ønskes besat til oplæring senest pr. 1. august 2023. Det er en fastansættelse på 32 timer med løn efter kvalifikationer og HK Kommunal overenskomst.

(eller: Løn efter kvalifikationer. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn.)

Der er ansøgningsfrist den 22. juni, og samtaler forventes afholdt løbende og senest i uge 26.


Værløse Svømmehal er åben for alle

Furesø Kommune byggede Værløse Svømmehal, der åbnede dørene i 2003 med målsætningen "Værløse Svømmehal skal tilgodese alle aldersgrupper i et unikt svømme- og bademiljø."

Svømmehallen er åben fra morgen til aften med samtidigt besøg af såvel skoler, foreninger og institutioner som offentlige gæster, der kan nyde godt af en:

  • Svømmehal med 3 bassiner, vandrutschebane, klatrevæg, 1m og 3m vipper, sauna i omklædningsrum.
  • Wellnessafdelingen med varmtvandsbassin, dampbad, tylarium, sauna, omklædningsrum, afslappende møbler og hyggebelysning.
  • Café med mad, snacks, kager og drikke.

Læs mere om svømmehallen her: www.vaerlosesvommehal.dk


Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte leder Suzy Coombs på tlf. 7216 4136 fra kl. 9-16 eller på mail sco@furesoe.dk

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=781e2a76)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Idrætshaller, Kulturtorvet, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=781e2a76&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849764

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet