Salgassistent fiskeforretning, Kvickly, Allerød

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kvickly Allerød søger en person til vores betjeningsdisk i fiskeforretningen i Kvickly Allerød.

Stillingen er en stilling på mellem 25-37 timer (efter aftale) med arbejde hver anden lørdag. Fri hver søndag, bortset fra i december.

Fiskeforretningen har lukket søndag og mandag med få undtagelser i løbet af året, i forbindelse med højtider. Der er mulighed for at arbejde færre dage om ugen.

Primære opgaver er diskbetjening af kunder, vareopfyldning, rengøring og pakning af varer til selvbetjening. 

Da oplæring finder sted hos os, er det vigtigste for os, at du er ansvarlig, pligtopfyldende, udadvendt og har nemt til smil; og at du har lyst til at arbejde med friske fødevarer.

Du kan som kandidat eksempelvis være i gang med et sabbatår, eller du søger et job, hvor du arbejder med mennesker, og sætter pris på et godt smil i hverdagen.

Du bliver en del af et team på tre fuldtidsmedarbejdere og 3-4 unge mennesker, der hjælper os om eftermiddagen og i weekenden.

Du bliver ansat efter overenskomst, og vi sørger for uniform og sko, udover oplæring, så du er klædt på til dit nye job på alle måder.

Allerød er en stationsby med S-tog "næsten" til døren.

Kvickly Allerød er en dynamisk og spændende arbejdsplads, og vores fiskeforretning er populær hos borgerne i Allerød og omegn.

Søg jobbet inden den 8. marts 2024.

Ved spørgsmål, kontakt fiskemand thomas.dalgaard.jensen@kvickly.dk

eller på telefon 28104520.

I Kvickly går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5e7d2d22)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kvickly, M D Madsensvej, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997424

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet