Sælg boliger med troværdig rådgivning og stærkt kollegaskab hos Nybolig Farum, Allerød & Lynge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder?

Så slut dig til en mæglerkæde i vækst og bliv en del af vores helt fantastiske hold i Farum og Allerød samt Lynge Her får du mulighed for at fokusere udelukkende på salget og på at give dine kunderne den bedst mulige rådgivning – for et godt bagland står klar til at hjælpe dig.

Til alle tider, til alle hjem
Hos Nybolig bliver du en del af en landsdækkende kæde med vind i sejlene og et godt samarbejde på tværs af afdelinger. Nøglen til vores succes er vores fællesskab og dygtige kolleger, der hver dag møder vores kunder lige der, hvor de er i livet, for at hjælpe dem med at realisere deres boligdrømme.

På kontoret i Farum og Allerød & Lynge, hvor du bliver mødt af 4 kolleger, mærker du også hurtigt vores tætte sammenhold og fælles fodslag.

”Der er ingen tvivl om, at vi er meget ambitiøse, men samtidig er der ingen rundsave på albuerne. Vi lykkes så godt, som vi gør, fordi vi arbejder som et team,” fortæller Fie og Thomas.

Du står for salget fra start til slut
Som Nybolig-mægler leverer du troværdig, kompetent og ærlig rådgivning til dine kunder. Det gør du med et solidt hold i ryggen. For på kontoret venter baglandet på at hjælpe dig med at holde styr på sagerne, så du kan gøre det, du gør bedst – sælge boliger og rådgive kunder.

Helt konkret kan du se frem til en hverdag, hvor du:
• står for kommissionering og salg af ejendomme
• fremviser boliger og mødes med kunder
• sørger for, at sagskoordinatorerne på kontoret har de informationer og papirer, de har brug for.

Et godt arbejdsmiljø og mulighed for udvikling
Vi lægger vægt på det gode arbejdsmiljø, og dine nye kolleger står klar til at byde velkommen og hjælpe dig godt fra start. Og det gode kollegaskab er ikke kun lokalt – et solidt netværk på tværs af landet sikrer, at der altid er en kollega, du kan række ud til for støtte, råd og eksperthjælp.

Derudover tilbyder vi en attraktiv provisionsordning, lokal lønpulje, alle de bedste digitale værktøjer på markedet og meget, meget mere. Du kan også se frem til at blive en del af en udviklingsorienteret organisation, hvor du løbende bliver tilbudt kurser og træning.

Troværdig, grundig og imødekommende sælger

Du kan lide at arbejde med mennesker og er kendt for din særlige evne til at skabe og vedligeholde relationer. Det er din passion for at skabe positive kundeoplevelser, der motiverer dig, og du forstår at tilpasse din kommunikation til enhver situation, du møder.

Din vedholdenhed og evne til at levere ekstraordinær service er uovertruffen, og modgang afskrækker dig ikke – men motiverer dig derimod til at nå et endnu højere niveau næste gang.

Derudover forestiller vi os, at du:
• er uddannet ejendomsmægler eller har solid salgserfaring
• har erfaring med ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked
• kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket
• er god til at forhandle og lukke handler
• har lokalkendskab til området.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100 % ejet af Nykredit.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Nybolig, Nørregade, 1165 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064143

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet