Psykolog til Familieindsatser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af spændende udvikling af både lovbundne og åbne tilbud til kommunens børn og familier? Så er jobbet her. Vi søger en erfaren psykolog, der har kompetencer og engagementet til indgå i videreudvikling af høj kvalitet og bæredygtige løsninger, der støtter børn og familier i vores kommune. Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. juli 2024.

Om os
Familieindsatsen består af en tværfaglig gruppe på 14 medarbejdere og er en del af Social Rehabilitering. Vi udfører både bevilgede og åbne forebyggende tilbud til børn og familier i Allerød Kommune. Tilbuddene foregår i Det Åbne Hus i lyse og indbydende lokaler beliggende centralt i Allerød. 

Tilbuddene omfatter støttende indsatser i form af familiebehandling, samtaler med børn, unge og forældre, kontaktpersoner til børn og unge, råd- og vejledningsforløb til forældre, specialpædagogiske forløb, undervisning, gruppeforløb til børn og forældre og psykoedukative forløb. Der er en spændende udvikling i gang med fokus på vores forebyggende tilbud og STIME-indsats. Vi arbejder med afsæt i forskellige metoder afhængigt af hvilken opgave vi løser. Familieindsatsen varetager desuden kommunens Åbne Rådgivning sammen med bl.a. sundhedsplejersker og medarbejdere fra voksenområdet.  

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling, og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Om stillingen
Som psykolog refererer du til daglig leder af familieindsatsen. Vi tager afsæt i metaperspektivet omkring den unge og derfor inddrager vi som udgangspunkt altid den forældre/relevante voksne, da det er disse vigtige voksne, der skal følge den unge over tid, hvor vi som professionelle følger barnet kortvarigt. Opgaven er derfor at styrke netværkets kapacitet til at støtte og styrke den unge. Vi har et helhedsorienteret blik på børn og deres familier og arbejder ved behov derfor i alle de kontekster, som børn indgår i og er en del af. Dette omhandler fx skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og de netværk, børn er en del af. Vi har fokus på at styrke børn i de fællesskaber de indgår i. I viften af psykologopgaver kan bl.a. nævnes råd- og vejledningsforløb bl.a. i udfordrede familier med gravide, spædbørn og op til barnets 3. år, familiestøtte og -behandling og forløb med familier i højkonflikt efter skilsmisse, områder som vi vil foretrække at vores nye kollega interesserer sig for og er kvalificeret til at varetage.  

Du bliver en del af et solidt team i Det Åbne Hus og kommer til at indgå i et tæt samarbejde omkring indsatser med fælles grænseflader og i fællesskabet på skift om daglig praktisk drift af Det Åbne Hus.   

Om dig
Din baggrund er grunduddannelse og erfaring som psykolog, og du har yderligere efteruddannelse, der kvalificerer til selvstændigt arbejde med familieindsatser med komplekse problemstillinger.  

Du har gode kommunikative evner og fokus på godt samarbejde med myndighed om børn, unge og familier. Du har talent for metodisk at strukturere eget arbejde, med kvalitet og fremdrift i forløbene. Faglig udvikling og innovation motiverer dig, og du er klar til at tænke tilpasning af indsatser i takt med samfundets behov. Familieområdet er under forandring med forventning om omlægning af indsatser og service i feltet til det øgede antal børn og familier, der har brug for dem. 

Derfor skal du vælge os
Familieindsatsen står for rådgivning og støtte med ressourcemobiliserende formål i tilbud af høj kvalitet. Vi vil samtidig sikre, at hjælpen bliver fordelt afgrænset og præcist, hvor den er påkrævet og giver god effekt. Vi arbejder på baggrund af et fælles børne- og læringssyn og er i øjeblikket i gang med en revidering af vores børne- ungepolitik, den gældende kan læses her

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte virksomhedsleder Anne Bergman på 20 90 12 51 for at høre nærmere om stillingen.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Du uploader din ansøgning via linket i annoncen senest 8. maj 2024 sammen med dit CV og uddannelsesbevis.
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 20.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Allerød Kommune, Frederiksborgvej, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033211

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet