Pædagogmedhjælpere søges til Centerklasserne i Allerød - Arbejd med børn med bevægehandicap

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Centerklasserne i Allerød Kommune søger pædagogmedhjælpere med tiltrædelse 1. august 2024. 
Stillingerne er på 30-35 timer om ugen. 

 

Om dig
Vi søger stabile medarbejdere med stor interesse for og gerne erfaring i og/eller en stor nysgerrighed på, at arbejde med børn med bevægehandicap. 
Du har et positivt og anerkendende menneskesyn, kan være igangsætter og kan arbejde i forpligtende i teamsamarbejde med flere forskellige faggrupper.

 

Om os
Centerklasserne er et integreret undervisnings- og terapeutisk tilbud for elever med bevægehandicap og specifikke indlæringsvanskeligheder fra 0.-10. klasse. Efter skole går størstedelen af eleverne i SFO. 
Centerafdelingen ligger integreret på Lillevang Skole, som er en distriktsskole med to matrikler. Afd Skovvang med 0.-5. kl. og afd. Lillerød med 6.-9. klasse.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren.

Om stillingen
Arbejdsopgaverne i denne stilling består primært i praktiske hjælperfunktioner fx ved forflytninger til og fra hjælpemidler, spisesituationer, elevernes personlige hygiejne samt, at deltage med hjælp og støtte for eleverne i undervisningen. Erfaring fra stilling med lignende opgaver vil være en fordel, men ikke et krav.

Der vil også være opgaver ind i SFOen.
SFO-teamet er et mindre team, som du vil få rig mulighed for, at sætte dit præg på. Her skal du kunne være en igangsætter, som har ideer og kan inspirere til pædagogiske aktiviteter inde som ude.


Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads med stor mangfoldighed og rummelighed  Engagerede kollegaer fra flere forskellige faggrupper. Tæt teamsamarbejde om børnegruppen. En grundig oplæring i arbejdets funktioner.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

 

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Castøe Jacobsen på thcj@alleroed.dk  eller på  29 72 42 16 for at høre nærmere om stillingerne.
Du uploader din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter digitalt via linket i annoncen senest 25. juni 2024  
Vi afholder samtaler løbende. Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles Leder- og Medarbejdergrundlag, hvor værdier som dialog, samarbejde, respekt og faglighed er hjørnesten. Her kan du læse Allerød Kommunes Leder- og Medarbejdergrundlag.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor medindflydelse og gode udviklingsmuligheder. Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 

Vi tror på, at mangfoldighed hos vores medarbejdere styrker vores organisation og løsningen af den fælles kerneopgave. Vi opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge stillingen uanset køn, kønsidentitet, alder, handicap, etnisk baggrund eller seksuel orientering.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv med gode idræts- og fritidsmuligheder. Der er flere gode transportmuligheder både til og fra kommunen, og der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Allerød Kommune, Poppelvej 1A, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067243

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet