Pædagogmedhjælper til hyggelig vuggestue i Allerød - Bliv en del af leg, læring og livsglæde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en ny pædagogmedhjælper til den ene af vores 3 stuer. Stillingen er på 37 timer, pr. 1 august 2024, eller snarest her efter. 

I Fuglehuset har vi det sjovt; vi hopper i vandpytter, laver forårsblomster og synger sange fra sangkufferten. Hvis vi da altså ikke er på tur med vores ladcykel i byen eller er gået en tur i skoven for at samle grene til vores kvashegn. Vi forventer derfor, at du har lyst til- og brænder for den gode relation til det lille barn. 

 

Om os:
Vi er en vuggestue bestående af 3 stuer (11 børn og 3 medarbejdere pr stue). Vi er en del af et større fællesskab i Ravnsholtklyngen (2 vuggestuer og 3 børnehaver), men vi har vores eget separate hus og legeplads hvor vi går på opdagelse sammen. Vi er en DGI certificeret vuggestue og har dermed et stort fokus på at sætte kroppen i spil, sammen med børnene igennem leg og bevægelse. Samtidig er vi placeret op ad Ravnsholtskoven, hvor vi prioriterer at lave nogle gode ture til. 

 

Om stillingen:
Du vil blive tilknyttet en af vores stuer, hvor du vil indgå som en del af et team. Et team der planlægger aktiviteter sammen og reflekterer løbende over den daglige praksis. Vi har barnet i fokus – det betyder bl.a. at vi følger børnenes spor – en del af Allerød kommunes Børne- og læringssyn.  Vores 13 faglige fyrtårne guider os til at bruge specifikke dele af pædagogikken i praksis, hvorefter vi deler erfaring (god som dårlig) på tværs af stuerne. Der er altså rig mulighed for både at lære nyt og lære fra sig. 

 

Om dig:

  • Du har let til smil og nyder at være i børnehøjde
  • Du har ja-hatten på og følger nysgerrigt i børnenes spor
  • Du er god til at samarbejde med andre og bringer gerne egne erfaringer og ideer til bordet
  • Du har forståelse for den pædagogiske praksis eller er ivrig efter at lære mere

 

Derfor skal du vælge os:
Vil du gerne kombinere leg og læring? Så er vi det rette sted for dig. Her har du mulighed for at præge dit arbejdsliv, sadle om eller bruge det som videre springbræt til uddannelse. Det som vi vægter højest er, at du VIL og ønsker at arbejde med børn og være en del af vores hyggelige hus. Vi har en fast on-boarding plan som sikrer at du kommer godt ind i huset, og de arbejdsopgaver der hører med. Fokus her er på at sikre udvikling og refleksioner på tværs af huset. Det er med til at forme vores lille, hyggelige hus baseret på de gode erfaringer vi gør os undervejs. At give børn en god start på livet er det allervigtigste for os

 

Er du interesseret?
Vil du være en del af vores pædagogiske team? Så søg stillingen digitalt via linket i annoncen senest d. 6. juni 2024. Vi vil løbende holde ansættelsessamtaler, med sidste samtale d. 10 juni 2024.  

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for FOA. Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Har du spørgsmål? Ring til pædagogisk leder af Fuglehuset, Kristina Bondesen, på 20 57  70 59

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

I Allerød Kommune arbejder vi ud fra vores Børne- og Ungepolitik ”Leg, læring og trivsel” med dertilhørende underliggende børne- og læringssyn.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne. Her kan du læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.
Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.
Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.
Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.
Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Allerød Kommune, Søparken 1b, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051175

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet