PÆDAGOGISK STJERNE SØGES – LykkeLy søger en pædagog på 30 timer/uge 1 maj/juni 2024

Profilbillede
dato

Træd ind i en verden af børns fantastiske udvikling og gør en forskel som pædagog i LykkeLy

Ønsker du at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor du er med til at udvikle og udfordre? Er du vild for at skabe det bedste børneliv HVER DAG? Bliver du drevet af din faglighed samt nærværende relationer? Så har vi et job til dig…

Vi søger endnu en passioneret og engageret pædagog, der brænder for at skabe magiske øjeblikke og som vil være med til at danne fremtidens unge mennesker.

Som pædagog i LykkeLy forventer vi, at du er:

  • Uddannet pædagog og gerne med relevant erfaring, med eller interesse for 0-6-års området, samtidig med at du er nysgerrig på familiestuekonceptet.
  • Med til at bringe dig selv i spil i børnenes lege, når disse har brug for en kreativ voksenhånd til at holde flow, rumme nye relationer og meget andet.
  • Nysgerrig på børneperspektivet, du har omsorg for børn, og du har lyst til et tæt og ærligt forældresamarbejde.
  • Engageret, deltagende, har teamånd og samarbejdsevner. Du har lyst til at udvikle dit pædagogiske talent med støtte fra vores erfarne team. Du har lyst til at tage ansvar for den forsatte udvikling af LykkeLy.

Om LykkeLy
LykkeLy er en privat selvejende institution fyldt med ildsjæle blandt personale og forældre, der arbejder tæt sammen for at skabe de bedste rammer for børn og ansatte.

Trivsel, tryghed samt nære og nysgerrige relationer er grundprincipperne i den pædagogiske tilgang på vores familiestuer, hvor børn fra 0 til 6 år har glæde og gavn af hinanden. Vi er drevet af en fælles passion for det gode børneliv, hvor alle børn bliver set, hørt og forstået – og hvor det er vigtigere at blive til nogen end til noget.

Stuerne (Solen, Træet og Skyen) er familiestuer, hvor børnene fra 0 til 6 år er sammen i dagligdagen og fungerer som en søskendeflok, der lærer af og tager hensyn til hinanden. Børnene kan se op og ned til andre på stuen og samtidig skabe relationer lige der, hvor barnet er. Børn er forskellige, og det er deres udvikling også – det vil vi gerne værne om og have pædagogisk overskud og tid til at håndtere. På hver stue er der ca. 17 børn og fire faste voksne (to pædagoger og to pædagogmedhjælpere). På familiestuerne tager pædagogikken udgangspunkt i det enkelte barns naturlige udviklingstrin, som ikke altid følger barnets alder. Da der ikke er noget institutionsskift før skolestart, har børnene i familiegrupperne ro til at udvikle sig i deres eget tempo. I årets løb har vi emneuger, udflugter og forskellige aktiviteter, hvor børnene bliver delt op på tværs af stuerne, så de er sammen i større grupper med de jævnaldrende børn i institutionen.

Vi er ambitiøse med altid at have børnebrillerne på, og vi tør arbejde professionelt med hjertet hver dag. Vores gode normering giver et pædagogisk overskud, som tilgodeser børnenes individuelle behov og interesser. I LykkeLy har vi en fortælling om, at når alt lykkes, så hedder det glimmer, enhjørninger og regnbuer – og det oplever vi heldigvis tit!

Vi har plads til den rigtige kandidat, så snart han eller hun melder sig. Så send din motiverede ansøgning og CV til job@lykkely.nu. Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder til samtaler fra uge 17.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionsleder, Line Brodersen, på tlf. 93 90 72 01.
Du kan læse mere om LykkeLy på www.lykkely.nu

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ved ansættelse skal der kunne fremvises børne- og straffeattest.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores pædagogiske familie!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-33 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Den private selvejende institution LykkeLy, Vestvej, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031004

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet