Oplysningsmøde om Hillerødmotorvejens udbygning tilbyder indsigt og dialogmuligheder for borgere

Foto: Allerød Kommune.
dato

Vejdirektoratet afholder informationsmøde om udbygningen af Hillerødmotorvejen

Tirsdag den 12. marts 2024 fra kl. 18.30 til 20.30 kan du blive klogere på den forestående udbygning af Hillerødmotorvejens forlængelse mellem Allerød og Hillerød. Mødet finder sted i Centerhallen, beliggende på Lilledal 10, 3450 Lillerød.

Dette vigtige infrastrukturprojekt har til formål at forbedre fremkommeligheden og øge trafiksikkerheden på strækningen. Ifølge den seneste opdatering fra Vejdirektoratet, står anlægsarbejdet til at starte snart, og dette møde vil være en god lejlighed for interesserede borgere at få detaljerede oplysninger om udbygningsplanerne.

Vejdirektoratet står som arrangør for mødet, hvor de vil præsentere projektets omfang, herunder støjberegninger og deres planer for at reducere støjgener for omkringboende. Derudover vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til Vejdirektoratets fagfolk, hvilket giver borgerne en uovertruffen chance for at forstå projektet i dybden.

For dem, der søger yderligere information eller ønsker at følge med i projektets fremgang, anbefaler Vejdirektoratet at besøge projektets hjemmeside: www.vd.dk/projekt/hilleroedmotorvejens-forlaengelse. Her kan interesserede også tilmelde sig et nyhedsbrev for løbende opdateringer.

Dette møde er en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan udbygningen af Hillerødmotorvejen kan påvirke lokalområdet og traffiken mellem Allerød og Hillerød. Borgerne i Allerød Kommune og nærliggende områder opfordres til at deltage og engagere sig i dialogen om dette vigtige infrastrukturprojekt.

https://alleroed.dk/kommunen/presse-og-kommunikation/orienteringsmoede-om-hilleroedmotorvejens-forlaengelse

Kilde: Allerød Kommune