Oplev ny dansk dramatik med "Tronfølger" på Mungo Park Allerød

dato

Fra den 17. til den 19. september 2024 kan du opleve Alexander Mayah Larsens nye forestilling "Tronfølger" på Mungo Park Allerød. Denne rørende fortælling om en søns opdagelsesrejse gennem sin fars livshistorie lover en intens teateroplevelse. Medvirkende inkluderer Alexander Mayah Larsen og Nanna-Karina Schleimann, og forestillingen er instrueret af Thomas Hwan.

En fortælling om familie og identitet
"Tronfølger" er en ny dansk dramatik, der henvender sig til unge og voksne fra 15 år og opefter. Forestillingen varer 75 minutter uden pause og tager publikum med på en rejse gennem tid og sted. Historien begynder i 1970'ernes Iran, hvor faren lever et ungdomsliv fyldt med frihed og drømme, og fortsætter til 1980'ernes Danmark, hvor han kæmper for at skabe et nyt liv. Men for syv år siden tog han en drastisk beslutning og vendte tilbage til Iran, hvilket efterlod sønnen med mange ubesvarede spørgsmål.

En søns søgen efter svar
I "Tronfølger" åbner sønnen sin fars livshistorie op på ny for at finde svar på, hvorfor faren forlod alt og vendte tilbage til det regime, han engang flygtede fra. Det er en fortælling om splittelse mellem to verdenssyn og en søns kamp for at forstå sin fars valg.

Praktisk information
Datoer: Tirsdag 17. september 2024, onsdag 18. september 2024 og torsdag 19. september 2024
Tidspunkt: Kl. 20:00
Sted: Mungo Park Allerød, Fritz Hansens Vej 23, 3450 Allerød
Entré: Børn/Unge: 130-180 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 160-210 kr, Løssalg: 200-250 kr
Arrangør: Alle

For billetter og yderligere information, besøg Mungo Parks hjemmeside.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut