Atlantis søger barselsvikar til børnehaven

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde i en børnehave, hvor der er højt til loftet for både børn og voksne, og hvor der er plads til forskellighed og individualitet? Vil du arbejde i en børnehave, hvor vi har let til latter, og hvor alle voksne gør deres bedste for at møde hinanden, børnene og forældrene i øjenhøjde. Så vil vi gerne høre fra dig!

I Børnehuset Atlantis søger vi lige nu en barselsvikar for en medarbejder til en 32 timers stilling til vores børnehave med start 1 august eller hurtigst derefter. Vi vil gerne se en ansøgning fra dig der enten er uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller medhjælper. Stillingen er tidsbegrænset, da det er et barselsvikariat. Vi forventer, at den vil varer til en gang i foråret.

Vi kalder løbende til samtale, og vi viser gerne dig rundt i vores dejlige hus - så kom endelig på besøg. Her får du mulighed for at hilse på dine kommende kollegaer og den daglige leder og derved få et indblik af vores hus og pædagogik.


Hvem er vi?

Børnehuset Atlantis er normeret til 26 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, fordelt på to stuer i hver afdeling. Vi er 2 pædagoger og en medhjælper på hver stue i børnehaven. Vi tilstræber at være 3 medarbejder på hver stue i børnehaven også under sygdom. Vi er gode til at løfte i flok, og støtte hinanden.

I dagligdagen lægger vi vægt på at skabe brede pædagogiske læringsmiljøer, med tydelige og klare rammer, som giver børnene en tryg og forståelig hverdag med plads til udvikling og læring inden for deres individuelle forudsætninger.

Vi elsker at bruge huset til at udfolde børnenes motorik både inde og ude. Indenfor har vi et motorikrum med rig plads til bevægelse - hvor vi bl.a. laver forhindringsbaner med børnene, dyrke børneyoga, lave superheltetræning og meget andet. Desuden har vi en ny legeplads, som børnene og vi er stolte af og benytter dagligt. Desuden ligger vi tæt på græsarealer og skøn natur til at gå på opdagelse i - i al slags vejr.

Vi har også små rum i huset, hvor vi deler børnene op i grupper igennem dagen. Dette med henblik at give plads til børnegruppernes forskellige behov. Vi har endvidere fokus på børnenes sproglige udvikling og tænker generelt sprog ind i alle aktiviteter.

Som børnehavebarn i Atlantis møder man en struktureret hverdag, med plads til spontanitet. Som barn oplever man at blive hørt, at blive taget alvorligt, og der er plads til børnenes egne ideer. Som barn opleves hverdagen som fuld af latter og fjollerier, og ligeledes omsorg og trøst.

Som forældre i Atlantis mødes man af pædagoger og medhjælpere, der tager imod børnene med smil, tålmodighed og åbne arme - selv på de kaotiske morgener. Som forældre oplever man at blive mødt anerkendende og respektfuld, når man har spørgsmål eller udfordringer.

Som medarbejder i Atlantis får man gode og passionerede kollegaer som vil hinanden, børnene og det gode forældresamarbejde. Vi har stor fokus på leg, fællesskaber og trivsel både mellem børn og voksne, men lige så meget kollegaer imellem. Vi tror på, at når vi voksne har det godt er vi bedre pædagoger. Som kommende medarbejder i Atlantis får du indflydelse på det pædagogiske læringsmiljø og udviklingen der af. Pædagoger har forberedelsestid, og andre faggrupper kan få det efter behov.

Som kommende kollega i Atlantis søger vi en medarbejder med engagement og interesse for de 3-6-årige børn. Du har gåpåmod, du indgår i leg med børnene, let til latter og du er fejlmodig. Vi søger en der vil være med til at skabe gode rammer og spændende læringsrum for alle børn i Atlantis. At du er tydelig og struktureret i dit arbejde, og at du kan skabe en pædagogisk retning med udgangspunkt i den pædagogiske læreplan. Endvidere vægter vi højt, at du kan skabe gode tætte relationer til kollegaer, forældre og leder, ligesom du kan samarbejde med andre samarbejdspartner som fx PPR. vide mere om Børnehuset Atlantis?

Har du lyst til at vide mere, få en rundvisning eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Vibeke Simonsen på 72 16 52 08 eller mail: vbs2@furesoe.dk.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 21. juni. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Vi indhenter reference fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen samt straffe- og børneattester ved tilbud om ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1f007c5f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Atlantis, Ryttergårdsvej, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=1f007c5f&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet