Anton søger en ny mandags hjælper.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg søger en hjælper, der vil gå med mig på arbejde på radio GLAD og til fys, hver mandag fra kl. ca. 7.30. Sluttidspunktet kan vi tale om, men gerne mellem 8 og 10 timer. Hvis du har lyst, kan vi aftale én fast søndag og én fast lørdag om måneden, men det er ikke krav- en anden mulighed er, at vi aftaler weekendvagter efter mine behov og dine muligheder. Du vil have fri i skoleferierne.

Du skal have kørekort og ville køre min bil, hjælpe mig på arbejde og hjemme med praktiske ting (spise, elevator, personlig hygiejne osv.). Jeg hos mine forældre i Allerød, og din møde/gåtid kan tilpasses bussen, bare jeg er på arbejde til tiden.

Du må gerne være nybegynder, mine andre hjælpere kan hjælpe med at lære dig op. Du må også gerne være lidt sjov og skør, for det er jeg!

Hvis du vil vide lidt om mig :Jeg er 30 år gammel, elsker opera, musical og mit arbejde. Jeg sidder i elstol og bruger talemaskine. Jeg kan også godt li at lave mad, og besøge mine venner eller gå i teatret og på cafe.

Har du lyst til at vi snakker mere sammen om jobbet, så ring på 41110925 eller skriv til antonlnyborg@gmail.com så hurtigt som muligt.

mvh

Anton Løwe Nyborg

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Om BPA support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger. 

Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.

Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BPA Support ApS, Bagsværdvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997357

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet