Allerød kommune tilbyder nu gratis og fortrolig rådgivning til unge i nød

Foto: Allerød Kommune.
dato

Allerød kommune lancerer åben anonym rådgivning for unge i nød

Allerød kommune tilbyder nu en gratis og fortrolig hjælp til unge, der kæmper med personlige problemer, såsom konflikter i familien, tristhed, modløshed eller angst. Dette sker gennem et nyt initiativ ved navn åben anonym rådgivning. Formålet er at støtte og guide de unge, der står overfor svære udfordringer i deres liv.

Personer, der søger hjælp, vil blive mødt af et dedikeret team, der tilbyder samtaler. Disse samtaler kan finde sted ansigt til ansigt, over telefon eller via email, alt efter den unges præference. Rådgivningscentret er placeret på Frederiksborgvej 61, 1. sal, hvor indgangen findes via skolegården. Åbningstiderne er mandage fra 16 til 18, onsdage fra 14 til 16 og fredage fra 12 til 14. For dem, der ønsker at kontakte rådgivningen direkte, er telefonnummeret 20561632, og emailadressen er aabenraadgivning@alleroed.dk.

Skulle det ske, at personalet ikke er i stand til at svare telefonen, opfordres de unge til at efterlade en besked for at sikre, at de bliver kontaktet tilbage hurtigst muligt.

For de unge, der har brug for hjælp udenfor den åbne anonyme rådgivnings åbningstider, tilbyder Allerød kommune yderligere støtte gennem Den Sociale Døgnvagt. Denne service er tilgængelig via Nordsjællands Politi på telefonnummer 4927 1448 og er åben døgnet rundt. I tilfælde af akut behov for hjælp, opfordres der til at kontakte politiet direkte på nummer 114 eller 112.

Initiativet er et klart signal om, at Allerød kommune går aktivt ind i kampen for at støtte unge i at overvinde de udfordringer, de står overfor, og sikre dem den nødvendige hjælp, når de har mest brug for det.

https://alleroed.dk/kommunen/presse-og-kommunikation/du-har-ret-til-hjaelp-og-skal-ikke-staa-alene-med-det-der-er-svaert

Kilde: Allerød Kommune