Allerød Kommune inviterer til dialogmøde om fremtidens klimaneutrale varmeløsninger

Foto: Allerød Kommune.
dato

Dialogmøde i Allerød Kommune fokuserer på fremtiden for klimaneutrale varmeløsninger

Den 10. april 2024 vil Allerød Kommune være vært for et dialogmøde, der har til formål at sætte fokus på fremtidens kollektive og klimaneutrale varmeløsninger. Mødet, som især henvender sig til kommunens borgere, er en platform for indsamling af input til byrådets opgaveudvalgs anbefalinger.

Under mødet vil professor i energiplanlægning, Brian Vad Mathiesen, holde et indlæg med titlen "Hvornår er energien bedst?", hvor han vil udforske Varmeplan Danmarks arbejde og fremtidsvisioner. Dette initiativ er en del af kommunens bestræbelser på at involvere borgerne direkte i udviklingen af varmeplanlægningsstrategier.

For dem, der ønsker at deltage, er den sidste tilmeldingsfrist den 3. april 2024 kl. 12.00. Mødet vil finde sted på Kirkehavegård i sal 2, Kirkehaven 16, 3450 Lillerød, fra kl. 18.15 til 21.00, med mulighed for ankomst fra kl. 17.45. Det oplyses, at der er begrænset med pladser, nærmere bestemt 80, og at disse vil blive tildelt efter princippet om først til mølle.

Programmet for aftenen vil bl.a. indeholde en velkomst og introduktion ved Anders Glümer, formand for opgaveudvalget, efterfulgt af indlæg om politiske ambitioner for varmeplanlægning i Allerød og dialoggrupper, der skal drøfte forskellige løsninger på varmeforsyningen. Aftenen vil blive afrundet med en diskussion af næste skridt i processen.

Til stede vil der være mulighed for at nyde drikkevarer og snacks. Derudover opfordres deltagerne til at engagere sig i mødet gennem brugen af den digitale cloudtjeneste Slido, som er en frivillig og anonym tjeneste til at deltage i indslag. For dem, der måtte have spørgsmål om arrangementet, oplyses det, at Nanna Tengstedt kan kontaktes via e-mail på namt@alleroed.dk.

https://alleroed.dk/politik/vision-politik-strategi/opgaveudvalg-17-stk-4-udvalg/opgaveudvalg-om-kollektive-og-klimaneutrale-varmeloesninger-i-alleroed-kommune/invitation-dialogmoede-om-kollektive-varmeloesninger

Kilde: Allerød Kommune