Afløsere til rengøring af kontorområder i Midt- og Nordsjælland - Bliv en del af vores serviceorienterede team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 12. juni 2024 

 

 

Trives du med selvstændigt arbejde og kan du lide at yde en god service for vores kunder? ISS søger flere afløsere til rengøring af kontorområder hos vores store kunde på Midt- og Nordsjælland på lokationer i bl.a. Glostrup, Høje Taastrup og Helsingør.

 

 

Om jobbet

 

Som vores nye kollega kommer dine arbejdsopgaver primært til at omfatte rengøring af kontorer på forskellige lokation i Midt- og Nordsjælland. Vi sætter sammen en ære i at levere rengøring på et højt niveau. Erfaring med rengøring er en fordel, men det vigtigste er, at du har en serviceorienteret tilgang til dit arbejde og er fleksibel samt omstillingsparat.

 

Som afløser kan det variere, om du skal arbejde sammen med et socialt og hjælpsomt team af servicemedarbejdere med fast arbejdsadresse hos vores kunde, eller om du kommer du til at arbejde selvstændigt på nogle lokationer. Som afløser kan du potentielt også komme til at varetage rengøring på flere lokationer i det geografiske område i Midt- og Nordsjælland.

 

Ved ansættelsesstart vil du blive trænet i rengøring af kontorområder. Desuden tilbyder jobbet løn efter overenskomst, en række personalegoder og ikke mindst en ansvarlig ledelse.

Som afløser i ISS vil du som udgangspunkt varetage rengøringsopgaver på vegne af kolleger, der afholder ferie, ved sygemeldinger, eller hvis der kommer ekstraopgaver ind fra kunden.

Dine vagter kan komme til at ligge fra mandag til fredag fra enten kl. 05.00 eller fra kl. 15.30, og antallet af arbejdstimer vil variere.

 

 

Skal du være vores nye afløser?

 


ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel.

 

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med kontorrengøring eller anden rengøring er en fordel, men det er ikke et krav
  • Er serviceminded, omgængelig og hjælpsom af natur
  • Er fleksibel og omstillingsparat 
  • Er selvstændig og kan tage ansvar for egne opgaver
  • Er fokuseret, proaktiv og god til at læse kundens behov
  • Er god til at indgå i et team og et samarbejde med andre
  • Kan kommunikere på dansk eller engelsk
  • Gerne har kørekort
  • Derudover er det et krav, at du skal kunne blive sikkerhedsgodkendt, som naturligvis er en proces, vi hjælper dig med.

 

 

Ansøgning


Indsend dit CV via linket 'Ansøg nu' senest d. 12. juni 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Service Manager, Helene Barrow på mail:  helene.barrow@dk.issworld.com

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter. Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055852

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet